Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:11 | 16/07/2024

L’Ajuntament distribuirà lots de productes d’higiene i neteja personal dins el Programa Població Fràgil i Inclusió Social

L’Ajuntament de Viladecavalls, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, distribuirà en les properes setmanes, lots de productes d’higiene i neteja dins el programa de Població fràgil i inclusió social.

dijous 28 gener 2016

Els lots es distribueixen des del Consell Comarcal i són els Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls qui procedirà a efectuar el repartiment a aquelles famílies amb més necessitats socioeconòmiques del municipi per afavorir d’aquesta manera l’accés a recursos. La previsió és que l’entrega es comenci a realitzar durant el mes de febrer

Els lots d’higiene i neteja  inclouen  xampú, dentífric, per adults i nens, raspall de dents, un netejador universal d’ 1’5 litres, rentaplats i detergent líquid. Pel que fa als bolquers s’ha fet entrega de lots de diferents talles.

Des del Consistori es continuarà treballant per afavorir l’equitat d’accés a recursos, especialment de la població més necessitada.