Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:59 | 25/07/2024

L’Ajuntament emetrà en directe la sessió de Ple del mes d’abril a través de YouTube

En els darrers dies, l’Ajuntament està realitzant les gestions tècniques i administratives necessàries per a poder oferir a la ciutadania la possibilitat de seguir les sessions plenàries del consistori en directe per mitjà de la plataforma de continguts digitals, YouTube, i amb la voluntat de reprendre els òrgans col·legiats i de funcionament de l'ajuntament.

dilluns 20 abril 2020

Aquesta opció s’ha implementat amb l‘objectiu de donar compliment a l’article 65 del Reglament Orgànic Municipal, que fa referència al caràcter públic de les sessions plenàries, adaptant-se així a l’actual situació d’estat d’alarma, a l'empara de l’article 78.3 del mateix reglament en el qual s’indica que «les sessions que celebri el Ple es podran gravar amb mitjans audiovisuals als efectes del que disposa l'article 18 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre de Règim Jurídic del Sector Públic».

El primer Ple Municipal digital serà la sessió ordinària corresponent al mes de març, aquest dijous 23 d’abril, a les 18.00 hores, i es podrà visualitzar en temps real al canal de YouTube de l’Ajuntament. També es podrà accedir a l’emissió en directe al web municipal i a les xarxes socials municipals.