Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:42 | 21/07/2024

L’Ajuntament engega una campanya de conscienciació envers la defensa del col·lectiu LGTBIQ+

El pròxim 28 de juny se celebrarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, en què es commemora els fets ocorreguts a Stonewall Inn l’any 1969, a la ciutat de Nova York, que van marcar l’inici de l’alliberament homosexual.

dijous 18 juny 2020

L’Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat una campanya per conscienciar la societat de la necessitat d’erradicar qualsevol mena de violència o acte discriminatori del col·lectiu LGTBI+, amb el lema “Viladecavalls Diversa”, en la qual s’aniran publicant periòdicament missatges a les xarxes socials que interpel·li la ciutadania en general en la defensa de la igualtat, la solidaritat i el respecte per als demés. També es penjarà una pancarta a la plaça de la Vila amb el lema de la campanya sobre un fons irisat els dies previs al 28 de juny i es llegirà un manifest durant la sessió del Ple d’aquest mes.

Lluitar contra els actes que atemptin contra les llibertats i els drets tant col·lectius com individuals de les persones és un dels deures d’aquest ajuntament i fem una crida a tota la ciutadania perquè s’uneixi en aquesta defensa.