Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:40 | 25/07/2024

L’Ajuntament exigeix una solució immediata als problemes de trànsit provocats per les obres del IV Cinturó

L’alcaldessa, Cesca Berenguer, ha reclamat a la Generalitat que es posin els mitjans humans i tècnics necessaris per a evitar el col·lapse patit en els darrers dos dies

divendres 31 març 2023

El tall de l’accés a Terrassa des de la C-58 i la B-120 a Roc Blanc, ha provocat seriosos problemes de trànsit que afecten el nostre municipi en les darreres hores i avui en concret als accessos a la C-16. Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Viladecavalls, a través de la seva alcaldessa, Cesca Berenguer, ha exigit que es prenguin les mesures necessàries per a facilitar els desplaçaments. En concret, Berenguer ha reclamat al secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Marc Sanglas, una actuació immediata i un reforç amb la presència de Mossos d’Esquadra regulant el trànsit a la zona. A més, també ha contactat al director de les obres de construcció de l'autovia B-40, l’enginyer de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Luis Bonet, per a exigir una ràpida solució dels problemes generats per aquests treballs. Per la seva part, Bonet ha assegurat que les obres que han provocat aquests nous talls podrien quedar enllestides a primera hora de la tarda. 

Des de l’Ajuntament es mantenen els contactes amb els responsables del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a exigir una solució definitiva als problemes que es registren de manera periòdica en la mobilitat per les obres del IV Cinturó.