Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:05 | 19/07/2024

L’Ajuntament implanta noves mesures de seguretat a la ZEM Nucli Urbà

L’Ajuntament de Viladecavalls va iniciar el passat mes de novembre un projecte de millora de la seguretat de la ZEM del nucli urbà.

divendres 23 gener 2015

L’Ajuntament de Viladecavalls va iniciar el passat mes de novembre  un projecte de millora de la seguretat de la ZEM del nucli urbà, amb actuacions destacades com ara  l’arranjament de la  zona situada a l’accés posterior a la zona esportiva.

Durant els darrers mesos, el Consistori ha continuat treballant en la implantació de noves mesures que permetin reforçar la seguretat dels accessos a l’equipament. 

Concretament s’ha finalitzat el tancament perimetral de la zona esportiva amb un enreixat de seguretat i s’ha procedit a instal·lar un punt d’il·luminació com a mesura complementaria per tal de controlar, prevenir i restringir les constants incursions i actes incívics que l’Ajuntament ha detectat a l’àrea.

Reforçar la seguretat al nostre municipi és un dels principals punts d’acció en els que treballa assíduament l’Equip de Govern. No obstant des del Consistori es torna a fer una crida a la cohesió i el civisme, els quals sens dubte, han d’ajudar a reforçar la identitat pròpia del nostre municipi.