Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:07 | 25/07/2024

L’Ajuntament implantarà un model per a la millora de l’organització interna dels serveis municipals

divendres 21 novembre 2014

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va convocar a tots els treballadors municipals per exposar les línies estratègiques del nou projecte de millora de l’organització interna.

Un dels principals objectius d’aquest projecte serà la implantació de l’administració electrònica. Aquest projecte ha de facilitar la relació entre ciutadans i l’administració local. “Aconseguir un Ajuntament més eficient i amb voluntat de servei” van ser paraules utilitzades per l’Alcaldessa en la seva intervenció. El projecte es desenvoluparà en diverses fases, la primera fase de diagnosi localitzarà aquells punts febles per poder proposar solucions pràctiques que obtinguin resultats a curt termini. 

El projecte de millora d’organització s’implantarà durant els pròxims 6 mesos però pretén aconseguir durant el procés petits canvis que millorin el treball dels treballadors municipals. El principal objectiu és millorar la gestió a partir del treball quotidià, constant, adaptat a la realitat de cada àrea, i incorporar de manera còmoda mecanismes de qualitat. Per portar a terme el projecte s’ha creat una comissió de treball formada per especialistes en l’administració local, tècnics municipals i la direcció de la corporació.

Vetllar per una òptima gestió dels serveis ha estat i continua sent un dels principals reptes de l’Equip de Govern. Es necessari treballar de forma contínua per aconseguir uns bons resultat que condueixin a la satisfacció de la ciutadania.