Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:00 | 12/07/2024

L’Ajuntament implementa diverses mesures per combatre la calor durant la festa major

Davant l’avís d’una possible nova onada de calor, aquest cap de setmana -coincidint amb els actes de Festa Major de Viladecavalls- l’Ajuntament ha previst diverses mesures perquè els vilacavallencs i les vilacavallenques puguin mitigar les altes temperatures que es puguin produir al municipi.

dijous 04 juliol 2019

Una de les mesures que es duran a terme és la instal·lació de punts d’aigua situats de manera estratègica en aquelles zones en què es desenvolupin més activitats de Festa Major i, per tant, s’esperi més afluència de públic. En concret, les persones podran fer ús d’aquests sortidors a la Plaça de la Vila, a la Plaça de la Masia de Can Turu i a la cruïlla entre els carrers Francesc Macià i Lluís Companys.

De la mateixa manera, l’Ajuntament està preparat per activar, en cas de ser necessari, el Pla d’Emergències Municipal, tal com va fer en el recent episodi de calor extrema de finals de juny, i monitorarà l’estat de la meteorologia durant els pròxims dies amb l’objectiu de donar una resposta ràpida i efectiva si s’escau.

Des de l’Ajuntament es demana a la població que segueixi en tot moment els canals de comunicació municipals i d’emergències per estar alerta dels avisos, així com dels consells de seguretat i autoprotecció de Protecció Civil. Així mateix, es prega a la ciutadania que tingui especial cura de les persones més vulnerables, com són els infants, la gent gran i les persones malaltes.

Podeu trobar recursos d’utilitat davant episodis d’altes temperatures en el següent enllaç: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor/