Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:50 | 17/07/2024

L’Ajuntament impulsa la creació d’un cens de professionals locals

La crisi sanitària ocasionada per la pandèmia de COVID-19 ha provocat que l’activitat econòmica dels nostres comerços, empreses i professionals hagi patit un trasbals important. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Viladecavalls ha posat en marxa un paquet d’ajuts econòmics i mesures que tenen per objectiu mitigar aquesta crisi econòmica i social.

dimecres 10 juny 2020

Entre aquestes mesures, es troba la creació d’un cens de professionals locals per a poder-los ajudar en la difusió dels seus negocis. Aquest cens s’adreça a les persones autònomes residents a Viladecavalls i que no disposin d’un local comercial o nau industrial on desenvolupar la seva activitat. Per mitjà d’aquest cens, l’Ajuntament de Viladecavalls visibilitzarà els seus negocis als canals de comunicació municipals, com són les xarxes socials, el butlletí municipal o en el web. Una vegada l’Ajuntament disposi de les dades dels professionals, es realitzarà la seva difusió com també dels comerços del municipi.

Les persones interessades a donar-se d’alta en el cens de professionals locals ho poden fer a través d’un formulari web. En cas de necessitar ajut a l’hora d’emplenar aquest formulari, els i les professionals poden contactar amb l’Ajuntament que els acompanyarà durant el procés.