Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:55 | 25/07/2024

L’Ajuntament incrementa les reclamacions pels problemes en la mobilitat provocats per les obres del IV Cinturó

Només al llarg del mes de novembre s’han mantingut tres reunions amb les administracions responsables de les obres per a exposar la situació del nostre municipi

divendres 24 novembre 2023

Davant la successió de problemes en la mobilitat que afecten el nostre municipi per les obres del IV Cinturó i l’augment d’aquests experimentat en els darrers mesos, l’Ajuntament de Viladecavalls ha incrementat les reclamacions a les administracions implicades. La darrera de les trobades reunia dimecres en una mateixa taula representants del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible, amb responsables de mobilitat de la Generalitat de Catalunya i el mateix Ajuntament.

Durant la reunió l’alcaldessa, Cesca Berenguer, insistia en els problemes que pateixen en el seu dia a dia els veïns i veïnes de la població insistint especialment en la situació que es viu a Can Trias. El Ministeri es comprometi a accelerar l’execució d’aquesta part de la infraestructura.

Aquesta trobada ve precedida de dues més només en aquest mes de novembre: una el 6 de novembre amb els responsables del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible i una altra el 17 de novembre amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, David Prats. Al llarg d’aquestes reunions el consistori ha exposat una desena de reclamacions sobre diferents aspectes de les obres i de la seva incidència sobre la mobilitat al territori.