Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:45 | 18/07/2024

L’Ajuntament inicia una campanya de reforç del descans nocturn

A més de recordar amb un cartell la importància de no fer soroll a les nits, la Policia Local intensifica les actuacions de prevenció d’aquestes actituds incíviques

dimecres 19 juliol 2023

L’arribada de l’estiu suposa habitualment un increment de l’activitat als espais públics. Aquesta situació pot provocar que, especialment al llarg de les nits, es puguin produir sorolls excessius que impedeixin el descans adequat dels veïns i veïnes. Amb la voluntat de promoure el civisme i la convivència, l’Ajuntament de Viladecavalls desenvolupa actualment diferents actuacions destinades a conscienciar sobre la importància de facilitar aquest descans.

En concret s’ha instal·lat un cartell informatiu en l’accés a la plaça Nova a través del qual es recorda que s’han d’evitar els sorolls com els que poden provocar la pràctica d’esports o els equips de música entre les 23 i les 7 h. De la mateixa manera s’incideix en el fet que l’incompliment de la normativa relativa als sorolls pot comportar sancions.

Per la seva banda, la Policia Local ja treballa també a donar reforç a aquesta iniciativa. En concret, en les seves patrulles del servei ordinari es presta especial atenció als comportaments que es poden donar en places i altres espais públics.