Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:51 | 12/07/2024

L’Ajuntament millora la tanca perimetral del camp de futbol de Can Trias

L’Ajuntament de Viladecavalls ha reparat la tanca perimetral de la ZEM de Can Trias, on desenvolupa l’activitat la Unió Deportiva Can Trias. La nova instal·lació dóna resposta a la situació de poca seguretat que presentava després de ser tombada pels forts vents del passat mes de gener.

divendres 08 maig 2015

Paral·lelament s’han començat a implantar nous sistemes d’il·luminació a les zones esportives municipals d’acord amb els requeriments lumínics i dimensions per tal de  garantir una bona visibilitat dels camps de futbol.

Amb aquestes  darreres actuacions, les millores realitzades aquest darrer any han estat:


Accessibilitat

Construcció d’un talús a la Zona Esportiva Municipal de Can Trias per a la integració i millora de l’accessibilitat dels  diversos equipaments i millores a l’accés de la Zona Esportiva del Nucli Urbà.

Seguretat

Tancament perimetral de la zona esportiva amb un enreixat de seguretat i instal·lació d’un punt d’il·luminació.

Millores de les instal•lacions esportives 

Instal·lació d’un sistema de megafonia, renovació de  la instal·lació d’aigua calenta sanitària als vestuaris, rehabilitació de la calefacció, tancament complet  i funcional de les instal·lacions del bar amb la carpa menjador a Can Trias.

Tasques de manteniment

Repintats de les línies  del camp de futbol, manteniment de vestidors i sales interiors així com altres tasques de manteniment derivades de l’ús de les diverses instal·lacions i equipaments

L’esport és un magnífic vehicle per a l’enriquiment personal i com a transmissor de valors  com l’esforç, el treball i la constància. Amb aquestes actuacions l’Ajuntament de Viladecavalls posa de manifest el seu compromís continu per al foment de l’activitat esportiva al municipi.