Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:33 | 13/07/2024

L’Ajuntament obre una nova línia d’ajuts per al pagament de les despeses bàsiques de la llar

Les persones sol·licitants que compleixin amb els requisits establerts poden rebre un ajut de fins a 350 euros per domicili

dijous 09 març 2023

En el marc de les actuacions que desenvolupa l’Ajuntament de Viladecavalls per a protegir les persones en situació de vulnerabilitat del nostre municipi, aquestes tenen a la seva disposició una nova línia d’ajut destinada a què puguin cobrir les despeses bàsiques de la llar. En concret el consistori ofereix a les persones que compleixin amb els requisits establerts en la convocatòria fins a 350 euros. Poden acollir-se a aquests ajuts persones empadronades al municipi; que siguin propietàries, disposin d'un dret real d'usdefruit o d'habitació o d'un dret d'arrendament i que no superin el límit d’ingressos establert.

Les sol·licituds per poder beneficiar-se’n es poden presentar presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament a través d’aquest mateix web. Allà també podeu consultar total la informació relativa a aquests ajuts.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha previst una partida de 22.000 euros per a aquesta línia d’ajuts. Les sol·licituds es poden presentar fins al 2 de novembre del 2023.