Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:52 | 13/07/2024

L’Ajuntament ofereix suport a les famílies per fer front a les despeses bàsiques de la llar

Els ajuts econòmics que es poden sol·licitar arriben a un màxim de 350 € i estan dirigits a persones que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores com són l’empadronament al municipi o no superar el límit d'ingressos establerts per la unitat familiar

divendres 14 juliol 2023

Fins al pròxim 2 de novembre està oberta l’actual convocatòria de les subvencions per al pagament de les despeses bàsiques de la llar que atorga l'Ajuntament de Viladecavalls per donar suport a les famílies en el moment de cobrir les despeses de subministraments, manteniment i habitatge. Els ajuts econòmics que es poden sol·licitar arriben a un màxim de 350 € i estan dirigits a persones que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores com són l’empadronament al municipi o no superar el límit d'ingressos establerts per la unitat familiar.

Les sol·licituds poden realitzar-se de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o mitjançant tràmit telemàtic. Per obtenir més informació sobre com realitzar la sol·licitud, podeu accedir visitar l'apartat ccorresponent del web municipal.