Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:12 | 23/07/2024

L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

L’Ajuntament de Viladecavalls s’ha adherit novament a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra arreu de Catalunya des d’avui dia 16 fins al 22 de setembre.

dissabte 16 setembre 2017

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura té com a objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.


Viladecavalls participarà en la campanya amb la realització d’activitats que promoguin aquests hàbits de mobilitat organitzats per l’Ajuntament de Viladecavalls i entitats del municipi, com ara la IV Nordic walking del dissabte 23 de setembre organitzada per l’Ajuntament, una activitat gratuïta de marxa nòrdica, apte per a tots els nivells i condicions físiques amb un recorregut d’aproximadament 6 km.


A l’Escola Rosella tornaran a celebrar el Dia Mundial Sense Cotxes el 22 de setembre demanant als alumnes i familiars que es desplacin a l’escola a peu o en un mitjà de transport sostenible com són la bici i el patinet.


El Casal Familiar de Viladecavalls celebrarà una nova edició de la BTT Viladecavalls-Sitges, una pedalada en bicicleta de muntanya que sortirà el dia 7 d’octubre a les 7.30 hores des de la plaça de la Vila. I el mateix dia i hora que la pedalada, Circutor ha organitzat una nova edició de la Travessa Circutor-Montserrat.


Des de l’Ajuntament de Viladecavalls us animem a participar en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i treballar tots junts per millorar la qualitat de l’aire que respirem.

 

Més informació de la campanya en el següent enllaç: mobilitat.gencat.cat/setmana