Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:36 | 23/07/2024

L’Ajuntament signa un conveni amb la CECOT per a assessorar el teixit empresarial del municipi

El passat dilluns 6 de juny al migdia, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, es va reunir a l'Ajuntament amb el president de la patronal catalana CECOT, Antoni Abad.

dimecres 08 juny 2016

El motiu de la trobada va servir per tractar diversos temes d’interès comú i formalitzar la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la CECOT per desenvolupar activitats de suport i estímul del teixit empresarial de Viladecavalls. A la trobada hi va assistir també la Regidora de Promoció Econòmica Dolors Salmerón, la Secretaria municipal, els Srs. David Garrofé i Joseba Ruíz, Secretari General i Secretari General Adjunt de la CECOT, respectivament i el Sr. Ramon Comellas, President de l’Associació d’Empreses i propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls en representació del teixit empresarial.

Mitjançant aquest acord, l’Ajuntament amplia la cartera de serveis oferts en qüestió d’assessorament a emprenedors i empreses en l’àmbit de la creació, creixement i consolidació d’empreses, així com la formació d’empresaris i treballadors desocupats i en actiu.

Col·laboració transversal entre l'Ajuntament i la CECOT

El conveni també contempla la creació d’una borsa de treball en la qual s’incorporaran els demandants de feina de la borsa de treball actual, els alumnes dels cursos i tallers ocupacionals de l’Ajuntament i els treballadors desocupats i en actiu del municipi que tinguin a la seva disposició l’oferta formativa de la CECOT.