Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:02 | 20/07/2024

L’Ajuntament subvenciona les activitats extraescolars i els casals d’estiu a les famílies vulnerables

Fins al 15 de juny es poden presentar les corresponents sol·licituds per tal de poder optar a aquestes dues línies d’ajuts municipals

divendres 02 juny 2023

Un dels principals elements que faciliten la integració dels infants i joves, més enllà de l’àmbit escolar, és la seva participació en les activitats de lleure i formatives que tenen lloc fora de les aules. Amb la voluntat que tots els vilacavallencs i vilacavallenques en puguin accedir, l’Ajuntament ofereix dues línies d’ajuts destinades a subvencionar les activitats extraescolars i els casals d’estiu. Per tal de poder beneficiar-se d’aquestes subvencions, de 150 euros cadascuna, trobem entre els requisits establerts l’empadronament al municipi, tenir entre 3 i 16 anys i complir amb el criteri del llindar econòmic establert per a les famílies sol·licitants.

 

Es pot dur a terme el tràmit de sol·licitud des d’aquest dia 1 de juny fins al pròxim dia 15 ambdós inclosos. Per a més informació podeu consultar l’apartat corresponent tant per a les subvencions de les activitats extraescolars com per a la dels casals d’estiu.