Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:33 | 16/07/2024

L’Ajuntament torna a obrir la seva convocatòria d’ajuts a l’escolaritat

Paral·lelament a aquests ajuts i també del 6 al 20 de maig, es poden tramitar les sol·licituds de les beques menjador

dilluns 06 maig 2024

Avui dilluns 6 de maig s’obre el termini perquè les persones interessades puguin sol·licitar els ajuts a l’escolaritat oferts per l’Ajuntament de Viladecavalls. Aquest suport està destinat a alumnes de 3 a 16 anys empadronats i empadronades al nostre municipi per tal d’ajudar a cobrir les despeses relacionades amb l’escolarització, les activitats extraescolars o amb la realització del casal d’estiu. Per tal de concedir aquestes subvencions es tindrà en consideració el nivell de renda de la unitat familiar. L’import que s’atorgarà serà de 100 euros per a cadascuna de les modalitats que s’inclouen en les bases (escolarització, extraescolars i casals d’estiu). Des de l’Ajuntament es destina una partida de 30.000 euros a aquesta línia de suport orientada a facilitar l’accés als estudis a totes les famílies del municipi.

Per a més informació sobre aquests ajuts i sobre la seva tramitació oberta fins al pròxim 20 de maig podeu consultar la seu electrònica.

Beques menjador

També entre el 6 i el 20 de maig es troba obert el termini de sol·licitud dels d’ajuts individuals de menjador escolar adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i d’educació infantil. Poden beneficiar-se els i les alumnes dels cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat, i en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs escolar 2024-2025. En concret, l’alumnat beneficiat rebrà ajuts del 70% o de fins al 100% del cost del menjador quan es compleixin els requisits establerts. Tot i que els ajuts s’atorguen a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental, els serveis socials municipals realitzaran també una valoració de cada petició.

Per a més informació sobre les beques i sobre la seva tramitació podeu consultar la seu electrònica de l’Ajuntament.