Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:12 | 23/07/2024

L’Ajuntament treballa per aconseguir un carril bici que connecti Viladecavalls amb Terrassa

Des de l’Ajuntament s’està treballant des de fa temps en una proposta viable que faci realitat la voluntat de crear un carril bici que connecti el municipi amb la ciutat de Terrassa. Aquest carril bici també uniria els barris de Viladecavalls, facilitant la connexió interna del poble, com per exemple Can Trias i Sant Miquel de Guanteres amb el nucli urbà.

dimecres 19 maig 2021

En aquest sentit, l’ajuntament ha mantingut diverses reunions amb la Generalitat de Catalunya i amb l’Ajuntament de Terrassa, per tal d’estudiar com es podria aconseguir aquesta fita. 

En la darrera reunió amb la Generalitat del passat 11 de maig, l’Ajuntament ha presentat una proposta i ara cal esperar la seva valoració per part dels ens implicats. Un projecte d’aquestes característiques és una actuació de llarg recorregut que comporta un cost molt elevat i un temps d'execució de diversos anys.

El carril bici permetria sumar una possibilitat més de mobilitat a Viladecavalls, amb els beneficis per al medi ambient que representa aquest medi de transport sostenible. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament s’està duent a terme totes les accions pertinents per poder donar llum verda a aquesta millora pel municipi i la seva ciutadania.