Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:58 | 23/07/2024

L’Alcaldessa assisteix a l’acte de signatura dels acords de compromís ambiental de la Generalitat per part de Mútua Terrassa

Avui dijous 16 de juliol de 2020, l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha assistit a l’acte de signatura dels acords voluntaris per a la reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle de la Generalitat de Catalunya, per part de Mútua Terrassa, al Parc Logístic de la Salut ubicat al polígon de Can Mitjans de Viladecavalls.

dijous 16 juliol 2020

L’acte ha comptat amb l’assistència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Sr. Damià Calvet, i de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sra. Marta Subirà, per part de la Generalitat de Catalunya, de la Directora General de Qualitat de l’Aire i Canvi Climàtic, Sra. Mercè Rius, que han estat rebuts pel President de Mútua Terrassa, Sr. Jordi Parera i el Director General, Dr. Esteve Picola, així com el Director Corporatiu d’Operacions de Mútua Terrassa i gerent d’AXIOMA, i el Responsable del programa Compromís Verd, Sr. Josep Rull.

Previ a la signatura d’aquests acords, s’ha dut a terme una visita a les instal.lacions d’AXIOMA i Catlab, ubicades al Parc Logístic de la Salut.

El Programa d’acords voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) impulsat per la Generalitat de Catalunya, es va posar en marxa l’any 2010, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic. Aquest Programa ofereix eines, suport i reconeixement a aquelles organitzacions que tenen instal·lacions i/o operacions a Catalunya i que de manera voluntària volen establir un compromís per a reduir les seves emissions de GEH. Mitjançant un Acord, les organitzacions que s’adhereixen es comprometen a fer un seguiment de les seves emissions de GEH i establir anualment mesures per a reduir-les.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Viladecavalls durà a terme les gestions necessàries per adherir-se pròximament a aquests acords ambientals.