Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:43 | 17/07/2024

L’alcaldessa confirma amb els Reis la gestió de les cartes dels nens i nenes de Viladecavalls

divendres 18 desembre 2020

Les bústies de la patgessa Martina ja estan disponibles als carrers de Viladecavalls, tots els nens i nenes poden enviar les seves cartes a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. 

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acaba d’encarregar personalment per videoconferència amb ses Majestats, el servei de missatgeria reial automàticament ha estat confirmat seguint el protocol reial. 

Serà la patgessa Martina l’encarregada de complir amb la feina de la gestió de correu reial, farà el seguiment de les cartes que els nens i nenes de Viladecavalls deixin a les bústies que poden trobar diferents punts del municipi: 

  • Plaça de la Vila 
  • Encreuament Av. Terrassa amb Av. Barcelona 
  • Camí Can Boada de les Parentes (Condis) 

Lpatgessa Martina anirà recollint totes les cartes fins el 4 de gener que les farà arribar a ses majestats, segons el contracte màgic exprés. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continua treballant sense descans per aconseguir que els Reis Mags d’Orient puguin fer la feina que tenen assignada cada any al nostre municipi. 

Enguany la situació és diferent i ens hem d’adaptar i prendre noves mesures, per això continuem treballant en la millor manera de poder tenir una cavalcada reial i segura. 

Fem unes festes màgiques a Viladecavalls!