Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:21 | 13/07/2024

L’alcaldessa de Viladecavalls assisteix al Dia de les Esquadres

La festa anual del cos de Mossos d’Esquadra aplega més de 300 assistents en un acte celebrat a Matadepera

divendres 12 abril 2019

L’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa dels Mossos d’Esquadra ha celebrat el Dia de les Esquadres de 2019 a la històrica masia de Can Vinyers de Matadepera. En aquest acte el cos de seguretat reconeix les actuacions meritòries dels membres de la policia autònoma, d’altres cossos policials i de representants de l’àmbit de la judicatura i la societat civil.

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha assistit enguany en representació de la Corporació municipal, acompanyada del cap de Policia Local, Salvador Lecha. L’acte es va obrir amb l’actuació musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera. Els Mossos van lliurar 82 distincions i van guardonar 58 agents, dels quals ens congratula informar que alguns són veïns de Viladecavalls. També es va reconèixer la feina d'un membre del personal administratiu.

El Dia de les Esquadres és un reconeixement a la professionalitat dels membres del cos que molt sovint realitzen actuacions meritòries, més enllà de les seves obligacions professionals. També es reconeix la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el cos de Mossos d’Esquadra per contribuir en la tasca de garantir la seguretat pública.