Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:57 | 17/07/2024

L’alcaldessa es reuneix amb els Veïns de Sant Miquel de Guanteres per tractar els temes que preocupen al barri

dijous 02 juliol 2020

L'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va assistir dimarts, 30 juny 2020 a les 19:30 h. a la reunió de veïns convocada per l'Associació de Veïns de Sant Miquel de Guanteres després de rebre una sol·licitud a l’oficina d’atenció ciutadana.
L'alcaldessa, acompanyada per la policia local (sergent cap i caporal) i representants dels Mossos d'esquadra, va tractar diversos temes d’interès de la zona, davant un nombrós grup de veïns i veïnes.

A la reunió es va exposar la inquietud veïnal davant un possible increment d'inseguretat ciutadana per robatoris i ocupacions a la zona.
El cos de seguretat municipal, així com els Mossos, van informar de les dades registrades el 2020, que han estat un total de 3 trucades per incidències.
Pel que fa a les dades del 2019, es va donar a conèixer la reducció del 50% d'avisos respecte a l’any 2018.
L'alcaldessa va traslladar al veïnat de Sant Miquel de Guanteres la necessitat de mantenir una col·laboració directa amb l'Ajuntament i els cossos de seguretat com a principal eina per poder evitar temptatives de possibles robatoris i intents d'ocupació, així com va posar en relleu les mesures amb les quals s'estan treballant.

Altres dels temes exposats va ser la preocupació per la presència de mosquit tigre.
L'alcaldessa i el regidor de Sanitat van traslladar al veïnat les mesures de prevenció i control del mosquit tigre a Viladecavalls.
Quant a la preocupació dels veïns del c/Torrent per un possible risc de salut pública, es va comunicar les dades facilitades per CatSalut, on consta que han estat ateses 3 persones a tot Viladecavalls per casos d’al·lèrgia per picades de mosquits i només 1 era resident a Sant Miquel.
Es va informar que la presència de mosquit tigre és baixa i que es tracta de mosquit autòcton.

L'alcaldessa va concloure traslladant als veïns la notícia de què pròximament s'iniciaran les obres d'ampliació de la depuradora i arranjament de la zona, entre altres mesures.