Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:12 | 17/06/2024

L’aprovació de les modificacions de les ordenances fiscals, protagonista del ple ordinari d’octubre

Durant la sessió també es van tractar altres qüestions com l’aprovació del projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’escola Rosella

dimarts 05 desembre 2023

Aquest passat 26 d’octubre es reunia a les 19 hores el ple municipal de l’Ajuntament per a celebrar una sessió ordinària. Aquesta s’iniciava amb la lectura i aprovació de l'acta anterior, datada el 28 de setembre, la qual va ser aprovada per unanimitat pels membres assistents.

En la part resolutiva, es van debatre diverses qüestions significatives com la declaració com deserta la licitació per a la construcció i explotació d'un centre residencial per a la gent gran a Can Trias, amb vot favorable dels set regidors i regidores dels grups municipals de TJxV i PSC-CP i l’abstenció dels sis regidors dels grups municipals ERC-AM, Fem Viladecavalls i del regidor del Partit Popular.

Seguidament, s’aprovava per unanimitat de manera inicial el projecte executiu de plaques fotovoltaiques per autoconsum a l'Escola Rosella i el conveni marc de col·laboració interadministratiu entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Ajuntament de Viladecavalls en matèria de Serveis Socials. El ple continuava amb un dels punts destacats, l’aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals per a l'exercici 2024, amb vot favorable dels grups municipals de TJxV i PSC-PM i vots desfavorables dels grups municipals ERC-AM, Fem Viladecavalls i del Partit Popular.

La part resolutiva del ple es tancava amb l’aprovació de l'expedient de modificació de crèdit número 18/2023 per baixes i suplements de crèdits amb vots favorables dels grups municipals de TJxV i PSC-PM i l’abstenció dels grups municipals ERC-AM, Fem Viladecavalls i del Partit Popular.

Pel que fa a les mocions, es va presentar i s’aprovava amb el vot favorable de tots els grups municipals una sobre la guerra entre Israel i Hamàs i per la fi del conflicte entre Israel i Palestina.

Finalment, es va donar compte dels decrets dictats per l'Alcaldia, dels acords de la Junta de Govern Local i es va tancar la sessió.

Podeu trobar més informació sobre els plens municipals al corresponent apartat d’aquest web.