Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:44 | 12/07/2024

L’EMM Santanyí visita Viladecavalls

La trobada es va dur a terme durant 3 dies, del divendres 17 al diumenge 19 d’abril, i es van organitzar un munt d’activitats

dimarts 21 abril 2015

Tot just ara fa un any els alumnes d’Avançat de l’EMM Pau Casals van viatjar a Mallorca per realitzar un intercanvi amb l’Escola de Música de Santanyí. Durant l’estada van conèixer i compartir estones de treball i assajos, amb activitats culturals i de lleure.

Aquest cap de setmana passat va tocar correspondre i fer de bons amfitrions amb els amics mallorquins que van venir a visitar el municipi de Viladecavalls.

La trobada es va dur a terme durant 3 dies, del divendres 17 al diumenge 19 d’abril, i es van organitzar un munt d’activitats entre les quals podem destacar la visita a peu pels rodals de Viladecavalls, una visita cultural a Barcelona, la Festa Jove de dissabte al vespre i el Gran Concert de Cloenda de diumenge 19 d’abril a l’Auditori de l’EMM Pau Casals, on es van interpretar peces pròpies de les formacions d’ambdues escoles, així com repertori preparat conjunta i expressament per a l’ocasió.

L’Ajuntament de Viladecavalls, el qual col·labora amb aquest projecte educatiu, es mostra molt satisfets de l’intercanvi musical entre els dos pobles i creu que és molt important fomentar la cooperació i el fet de portar el nom de l’Escola i del poble de Viladecavalls a les Illes.