Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:24 | 22/07/2024

L’Escola Roc Blanc visita l’ajuntament

Els alumnes de 3r de primària de l’Escola Roc Blanc de Viladecavalls han visitat l’ajuntament aquest dijous 8 de febrer i han simulat una sessió plenària tal com ho fa el ple de la corporació l’últim dijous de cada mes.

dijous 08 febrer 2018

Els alumnes han arribat a l’ajuntament al voltant de les 10.00 hores i han visitat l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, on han pogut conèixer la feina que es realitza a l’oficina de registre, com ara la tramitació d’alta al padró municipal o el registre d’incidències en la via pública.

Tot seguit, els alumnes han estat rebuts per l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, el Regidor d’Ensenyament, Jesús Porres i tècnics municipals en la sala de plens i han pogut formular preguntes a l’Alcaldessa, veure de primera mà la Bara d’alcaldia -un moment molt esperat pels infants- així com simular una sessió plenària. Primer s’han nomenat l’alcaldessa i els seus regidors i després s’ha realitzat una votació en la qual els petits representants municipals han aprovat per unanimitat la construcció d’un centre d’Arts Escèniques.

En finalitzar la simulació de ple, els alumnes han continuat la visita al municipi en altres equipaments municipals abans de tornar a l’escola per tal de reprendre l’activitat diària.

Aquesta visita forma part del cicle “Coneix Viladecavalls” organitzada per l’Ajuntament de Viladecavalls conjuntament amb els centres eductius de primària del municipi per tal que els infants coneguin l’entorn de la seva escola, el municipi i unes pinzellades de les tasques que es realitzen des de l’administració pública.