Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:51 | 25/07/2024

L’escola Rosella de Viladecavalls participa del projecte “Apilo XII”

Emmarcat dins del projecte d’escola verda, l'escola Rosella participa enguany del projecte Apilo XII

divendres 17 abril 2015

Emmarcat dins del projecte d’escola verda, que té com a objectiu aconseguir una escola sostenible i respectuosa amb el medi ambient i formar alumnes responsables i compromesos amb el medi, l'escola Rosella participa enguany del projecte Apilo XII per tal de conscienciar la comunitat educativa de la necessitat de reciclar.

La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només es recullen el 34%. Per tant, per complir amb la normativa s’ha d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa.

Per aquest motiu, aquest mes d’abril a l’escola es disposarà d’un contenidor “coet” pel reciclatge de piles i acumuladors.

El projecte Apilo es completa amb una sèrie de xerrades formatives, en les quals un educador mediambiental visita les escoles, i facilita les eines necessàries per a realitzar diferents activitats i així fomentar entre els més joves la recollida selectiva de les piles per al seu aprofitament posterior com a recurs.