Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:28 | 22/07/2024

L’Escola Rosella torna a demostrar la solidaritat amb els més desafavorits

Els alumnes de l’escola Rosella han celebrat la VI Olimpíada Solidària, en col·laboració amb l’organització humanitària Save the Children. Un any més, estudiants de l’escola han participat en una cursa i han gaudit de jocs esportius durant tot el matí d'ahir dimecres 20 de març del 2019, com ara bàsquet, escacs o una cursa de sacs, entre moltes altres activitats.

divendres 22 març 2019

L’objectiu d’aquesta jornada és recollir diners i aportar-los de manera solidària en algun projecte d’ajuda als infants. Tot i que les donacions continuen obertes, enguany s’ha decidit que els diners recaptats aniran destinats a millorar les condicions de vida dels nens i les nenes que viuen al camp de refugiats de Zaatari, a prop de la frontera entre Jordània i Síria. Aquesta zona s’ha convertit en un assentament de més de 80.000 persones, però sense aigua corrent i amb talls continus del corrent elèctric.

Després de la jornada esportiva solidària, l’alcaldessa, Cesca Berenguer, el regidor d’Ensenyament, Jesús Porres i el responsable de programes escolars de Save the Children, Juan Guilló, van reconèixer la gran tasca que cada any fan els alumnes durant aquesta jornada solidària i la implicació del personal de l’escola. L’ONG va fer el lliurament de dues plaques que reconeixen l’escola com a centre ambaixador i va agrair la col·laboració continuada del centre amb l’entitat humanitària.

Aquí trobareu més informació sobre el projecte solidari de l’Escola Rosella.