Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:04 | 15/07/2024

L’escola Rosella visita l’Ajuntament

Ahir al matí, l’alumnat de 3r de primària de l’escola Rosella va participar de “Coneix Viladecavalls”, una activitat que es realitza any rere any amb les escoles per tal d’acostar els joves al municipi i conèixer la diversitat de serveis que ofereix l'Ajuntament.

dijous 23 febrer 2017

L’activitat consta de dues parts: en una primera, van visitar les dependències municipals. Concretament l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i la Sala de Plens de l’Ajuntament on els esperava l’Alcaldessa, Cesca Berenguer, i el Regidor d’Ensenyament, Jesús Porres, els quals van explicar el funcionament de l’administració local. Seguidament, es va explicar que és i què es fa al Ple: les persones que hi assisteixen, el lloc on seuen, les funcions que exerceixen per tal realitzar posteriorment una simulació.

Un cop estudiat el funcionament de l’Ajuntament i finalitzar el Ple, es va iniciar una ruta amb autocar per explicar als alumnes els indrets més significatius del nostre municipi.

La visita guiada a l'Ajuntament és un recurs que s’ofereix a les escoles municipals des de fa uns anys, i compta amb una molt bona acollida per part dels infants. L’activitat compta alhora amb un treball paral·lel a les escoles per tal de consolidar els coneixements adquirits durant la jornada.