Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:07 | 13/07/2024

L’obra l’elefant i l’aranya donarà el tret de sortida a la nova temporada de programació estable infantil a Viladecavalls

Aquest diumenge 25 d’octubre s’estrenarà a Viladecavalls la nova temporada de programació estable infantil amb l’espectacle L’elefant i l’Aranya de la Companyia Teatre Imaginari.

divendres 23 octubre 2015

Un elefant i una aranya... Què poden tenir en comú dos animals tan diferents? Aquesta és la història d’una amistat difícil d’entendre per als adults, una amistat d’aquelles que es fan quan s’és petit i es recorden per tota la vida. L’elefant Andreu i l’aranya Dorita abandonaran per error la llar familiar i aniran a parar al bosc dels enfadats. Allà el cargol enrabietat els posarà com a condició que deixin de ser amics, però no aconseguirà els seus propòsits. Els nostres protagonistes faran un viatge que ens demostra que la vida no té gaire sentit si no la recorrem acompanyats d’una mà amiga. Teatre Imaginari construeixi un espectacle intimista en què combina titelles gegants, una posada en escena original i grans dosis d’imaginació.

L’obra es representarà a l’Auditori de l’Escola de Música Pau Casals de Viladecavalls a les 17:30h, amb un preu de 2€ per als infants d’entre 1 i 12 anys i 3€ als majors de 12.

La programació estable infantil és una iniciativa que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Viladecavalls per apropar la cultura als més menuts, mitjançant el teatre, la música... Els espectacles i propostes culturals  es duran a terme el darrer cap de setmana de mes. 

Galeria d'Imatges

L'elefant i l'aranya flyer