Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:42 | 24/07/2024

L’Skate Park canviarà d'ubicació

L’Ajuntament de Viladecavalls, escoltant les inquietuds dels veïns, ha realitzat en els darrers mesos un estudi exhaustiu de l’ús, els horaris i l’afluència d’usuaris de l’Skate Park situat al Camí de Can Boada de les Parentes de Viladecavalls. Aquest projecte s’ha portat conjuntament des de l’àrea d’esports i la de joventut, i comptant amb el suport del col·lectiu de joves i les seves aportacions.

dissabte 21 març 2015

L’estudi determina que les instal·lacions no estan actualment en la ubicació que li correspon i que necessita canvis estructurals per tal d'aconseguir que el seu ús no provoqui molèsties als veïns.

El Consistori ha considerat necessari procedir al trasllat de la pista a una altra ubicació. Aquest procés ha estat consensuat amb els joves que utilitzen aquest espai.

L’emplaçament idoni pel nou Skate Park és la Zona Esportiva Municipal del Nucli urbà, a l’esplanada que hi ha al costat de l’amfiteatre. En les propers setmanes es procedirà al desmuntatge i trasllat dels diversos mòduls a la nova ubicació. El projecte contempla també la pavimentació de 245 m2 de l’esplanada.