Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:55 | 25/07/2024

La 1a Cursa Solidària de Sant Martí, la 2a Concentració de cotxes clàssics i l'ofici solemne de Sant Martí es mantenen per diumenge 12 de novembre

El pròxim diumenge 12 de novembre, a Viladecavalls podreu participar en un seguit d'activitats que s'han mantingut en l'horari previst i que s'emmarcaven dins del programa d'activitats de la postposada Festa de Sant Martí.

dimarts 07 novembre 2017

A les 9.30 hores, en la plaça de la Font de Can Turu i carrer de Baix podreu visitar la 2a concentració de cotxes clàssics de Viladecavalls, organitzada pel Club Motor Viladecavalls amb la col·laboració de les associacions de veïns de Sant Miquel de Guanteres i Viladecavalls Centre, tot gaudint d'una botifarrada per a les persones inscrites. Us hi esperen un centenar de cotxes que de ben segur desperten els records de molts i sorprenen els més joves.

A partir de les 10.00 hores tindrà lloc la 1a Cursa Solidària de Sant Martí, una jornada esportiva i solidària en la qual es duran a terme 3 modalitats, una cursa-cross de 10 km, dues voltes de 5 km pels voltants de Can Turu, una marxa solidària de 6,5 km i una cursa-cross infantil de 2 km. La recaptació de les inscripcions d'aquesta primera edició de la cursa es donarà a l'Obra Social Sant Joan de Déu.

 

I a les 11.00 hores, la parròquia de Sant Martí de Sorbet acollirà el tradicional ofici solemne de Sant Martí amb la participació del Cor Sant Martí que oferirà un repertori de cant coral als assistents.