Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:00 | 21/07/2024

La brigada municipal treballa en la millora de diversos equipaments

L’Ajuntament de Viladecavalls ha iniciat els darrers dies, diversos treballs d’adequació i manteniment a diferents equipaments municipals.

dissabte 19 novembre 2016

Les feines s'estan realitzat a les dependències de Ràdio Vila, pintant tant l’interior com la façana exterior, que comparteix amb l’edifici solidari. Per tal de facilitar les tasques de pintura, s’ha realitzat la poda de l’arbrat annex a l’edifici.

Així mateix, s’ha procedit al manteniment de la coberta de la biblioteca municipal amb la neteja del desguàs de la teulada, per tal de prevenir possibles obturacions.

Una altra actuació considerable ha estat la instal·lació d’un nou terra d’escuma, especial per a l'absorció de cops, a l’aula de psicomotricitat de l’escola Rosella. Aquesta millora esdevé molt important donat que repercuteix directament en el desenvolupament físic dels infants.

Posada en marxa de la calefacció als centres escolars

Un any més per aquestes dates, s’ha comprovat íntegrament els sistemes de calefacció de tots els centres escolars de Viladecavalls, revisant les calderes i preparant els radiadors, per tal de garantir que aquests treballin a ple rendiment, després de mesos en què aquests han estat aturats o treballant a baix rendiment.

Condicionament del Camí de la Riera

Aquesta mateixa setmana han començat els treballs de desbrossament del Camí de la Riera a Sant Miquel de Guanteres, amb estesa i compactació de material reciclat, el qual permetrà millorar l’estat actual del camí. En acabar aquesta primera fase, està previst el desbrossament d’aquest. També a Sant Miquel s’ha pintat la marquesina del bus situada a la carretera de Sant Llorenç, corresponent  a la parada del TGO plaça del Comerç

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament ha realitzat altres tasques a tots els indrets del municipi com és el cas de Can Trias, on entre d’altres, s’ha col·locat un  nou punt d’il·luminació al CAP Can Trias i s’han reparat diverses lloses a l’avinguda Barcelona.  Quan a seguretat viària s’han reparat diversos senyals caiguts a La Planassa  i s’han col·locat 2 nous senyals de prohibit estacionar al Camí del Suro.

Finalment, les obres de construcció de 5 plataformes al carrer Josep Tarradellas i  la construcció de voreres a La Planassa, avancen a bon ritme, seguint els terminis establerts.

Galeria d'Imatges

Plataformes carrer Josep Tarradelles