Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:13 | 13/07/2024

La ciutadania participarà en el projecte de creació d'un centre d'arts escèniques a Viladecavalls

La presentació del procés participatiu es durà a terme dimarts 23 de maig

divendres 19 maig 2017

L’Ajuntament demanarà a la ciutadania la seva participació per a dissenyar el projecte de creació d'un centre d’arts escèniques a Viladecavalls amb un procés participatiu que es presentarà el pròxim dimarts 23 de maig a les 19.30 hores en l’auditori de l’escola de música municipal Pau Casals.

A la presentació, l’Ajuntament donarà a conèixer el plantejament inicial d’aquest nou equipament i convidarà als assistents a participar en el projecte, mitjançant reunions individualitzades o grupals, per a copsar les necessitats del sector cultural del municipi.

L'Equip de Govern vol estudiar amb els veïns i veïnes del municipi la viabilitat del projecte, l'emplaçament idoni i que els serveis que s'ofereixin tinguin en compte les necessitats que aportin tant el teixit cultural i associatiu com el conjunt de la ciutadania.

Amb aquest procés es dóna un primer pas important en el projecte de creació de l'espai d'arts escèniques. Per aquest motiu, l'Ajuntament anima a tothom a fer-se'l seu i participar-hi activament.