Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:42 | 13/07/2024

La ciutadania pinta el Mur de les Desigualtats de Viladecavalls amb escrits i dibuixos per la plena Igualtat de gènere

Des del passat 6 de març, a la plaça de la Vila es pot trobar un mur que té per nom el Mur de les Desigualtats, on tothom que ho vulgui pot expressar els seus pensaments, de manera escrita o dibuixada, en relació amb les desigualtats entre gèneres, la diversitat, el masclisme i altres conductes que són incompatibles amb la nostra societat.

dilluns 09 març 2020

L’objectiu d’aquesta acció municipal, que ha comptat amb la col·laboració del Gerard i la Lucia, dos joves del poble que s’han encarregat d’adaptat l’espai d’expressió, és visibilitzar les desigualtats de gènere, els masclismes i les injustícies vers les dones amb la finalitat de treballar per erradicar-les.

El mur romandrà durant tota la programació d’actes emmarcats en el 8M i en finalitzar serà enderrocat per personal de la Brigada municipal en mostra del compromís d’aquesta administració en contra de les desigualtats. Tot i que ja han passat moltes persones a deixar els seus missatges, tothom qui ho vulgui pot apropar-se a la plaça de la Vila, al costat de la parada de bus del carrer de Baix, i dir la seva.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls us convidem a participar-hi, perquè aconseguir una societat més igualitària #éscosadetotxs.

Aquesta acció s’emmarca en una de les línies estratègiques del Pla d’Actuació Municipal que podeu consultar al web de l’ajuntament i d’acord a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides número 5 per l’Igualtat de gènere.