Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:58 | 24/07/2024

La comparsa Save the World Forever guanya el premi Rei Carnestoltes de Viladecavalls 2020

dilluns 02 març 2020

Viladecavalls va celebrar el Carnestoltes 2020 el passat dissabte 29 de febrer del 2020 amb la tradicional rua pels carrers del nucli urbà, l'exhibició de coreografies davant de l'ajuntament i el posterior sopar popular al pavelló municipal Sebastià Homs, en què es van donar a conèixer els noms de les comparses guanyadores d'enguany.

La celebració va començar a la plaça de la Creueta on una quinzena de comparses van iniciar la rua, encapçalades per la carrossa del Rei Carnestoltes a càrrec de la comparsa guanyadora de l'any passat, Reina Carnestoltes de l'associació d'Arts escèniques Bastim, i va baixar pels carrers Sant Martí i Major fins a arribar davant de l'Ajuntament on esperaven els representants municipals, el jurat del concurs de disfresses i centenars d'espectadors que volien presenciar una festivitat que va guanyant, any rere any.

Abans de començar les performances carnavalenques de les comparses, el Rei Carnestoltes va pronunciar el pregó de Carnaval, sempre reivindicatiu, picant i festiu.

En acabar les coreografies de totes les comparses participants, el jurat format per tres membres de Terrassa i tres membres de Viladecavalls, amb la valoració feta, va desvetllar els guanyadors i guanyadores de cadascun dels premis del Carnestoltes de Viladecavalls. Sent Save the World Forever la comparsa guanyadora del Premi Carnestoltes 2021 que atorga a aquesta la designació de representar el Rei Carnestoltes de l'any vinent.

La resta de comparses guanyadores van ser:  

Milor disfressa del públic: Show TV

Millor Actitud: El porronet

Millor Coreografia: Al compàs amb el tema "Cabaret Tropicana Cuba"

Millor -missatge: Vilaoceans

Millor Vestuari: VIla "detox" & the cibergoths

Millor Carrossa: Supercalifragilisticoespialidoso TEAM

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls traslladem la nostra enhorabona tant a les comparses guanyadores com a la resta de participants i mostrem el nostre agraïment a totes les persones que han fet possible un any més la celebració de Carnestoltes al nostre municipi.