Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:47 | 13/07/2024

La Comunitat de Graduats de la UOC celebra una trobada sobre l’emprenedoria i el networking empresarial a Viladecavalls

Viladecavalls acull el proper dimarts 3 de febrer una sessió del UOCTalk Terrassa dedicada a l’emprenedoria i Networking empresarial. LA JORNADA ÉS OBERTA PER A TOTHOM. HI ESTEU CONVIDATS!

dissabte 31 gener 2015

Viladecavalls acull el proper dimarts 3 de febrer una sessió del UOCTalk Terrassa dedicada a l’emprenedoria i Networking empresarial.

UOCTalk és una trobada bimensual de graduats de la Universitat Oberta de Catalunya organitzat per la mateixa comunitat. L’acte tindrà lloc de 19h a 21h a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls.

Cada dia es fa més palesa la necessitat de construir relacions amb persones que comparteixen entorn professional... Les claus de les relacions empresarials, els avantatges i com fer-ho, seran algunes de les qüestions que es posaran sobre la taula en aquesta sessió.

Per parlar de tot plegat es comptarà amb la presència de Joan Torrent, Doctor en Societat de la Informació i el Coneixement, Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i Màster en Economia Aplicada, Rosaura Alastruey, experta en Networking i xarxes professionals i Ramon Ruiz, Diplomat en CCEE, llicenciat en ITM i ADE per la UOC i Regidor de Promoció Econòmica a l'Ajuntament de Viladecavalls.

L’Ajuntament de Viladecavalls valora molt positivament la celebració d’aquest tipus d’actes al municipi, donat que contribueixen al desenvolupament i promoció tant professional com social de les persones, i per aquest motiu hi col·labora juntament amb la Comunitat UOC en aquesta edició.