Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:34 | 13/07/2024

La cultura popular, protagonista dels actes de diumenge

Gegants, bastoners, dansaires, capgrossos i dracs es donen cita a la Cercavila Popular

dilluns 08 juliol 2019

Els actes de la Festa Major de diumenge es van iniciar amb l’Ofici solemne a l’església de Sant Martí de Sorbet, amb la participació del Cor Sant Martí de Viladecavalls.

El Casal Familiar, per la seva banda, va celebrar una jornada de portes obertes a les seves instal·lacions. I entre les activitats programades, hi havia el salt solidari de “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que també es va celebrar a la piscina de la Zona Esportiva Municipal de Can Trias. En aquest equipament de Can Trias, a la tarda, va tenir lloc la Festa dels inflables.

I a la tarda la protagonista va ser la cultura popular tradicional. La Cercavila de Festa Major va comptar amb la participació de multitud de colles i grups tant convidats com del municipi. La pluja va enterbolir alguns moments del seguici, però la comitiva va poder fer el recorregut sencer fins la plaça de la Masia de Can Turu. De fet, els concerts de Suu i el grup Gertrudis Team, programats per la nit de diumenge, van haver de ser suspesos per la pluja.

La jornada d’avui també s’ha vist afectada per pluges i per aquest motiu els actes programats a la tarda –la Festa del Joc, la Festa Holi i la Festa de l’Escuma– s’han reubicat a la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà.

Galeria d'Imatges

Gegants La Planassa.jpg
Llapis Escola Rosella.jpg
Gegants d'Olesa.jpg
Bastoners Sabadell.jpg
Arribada a la plaça de la Masia de Can Turu.jpg
Espectacle les Enfants.jpg
Ball Tarumbot Casal Familiar.jpg
Petits Dracs 2.jpg
Nou drac dels Petits Dracs.jpg
Drac de Ca n'Aurell.jpg
Bastoners de Terrassa.jpg