Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:05 | 13/07/2024

La depuradora d'aigua de Can Coromines duplicarà la seva capacitat de tractament

L'Agència Catalana d'Aigua (ACA) ampliarà la planta depuradora del sector est de Viladecavalls amb l'augment de la seva actual capacitat que passarà de 900 a 2.300 m3/dia. Es preveu que les obres comencin durant l'any 2019 amb una inversió d'1,9 milions d'euros.

dilluns 10 desembre 2018

L'ampliació de la planta depuradora EDAR Viladecavalls Est, gestionada per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), duplicarà la seva capacitat per adaptar-se a l'actual xifra d'habitatges als quals dóna servei - des del 2008 aquest sector del municipi ha augmentat la seva població en un 6%- i preveure necessitats de sanejament futures.

Les gestions realitzades per l'Ajuntament de Viladecavalls i les reunions mantingudes entre l'Alcaldessa, Cesca Berenguer, i el Gerent de l'ACA, Sr. Lluís Ridao i Martín s'ha aconseguit que aquesta actuació es pugui dur a terme al llarg del proper 2019.

L'ACA té previst invertir 1,9 milions d'euros en les obres contempla tant la millora de les instal·lacions com de la millora dels paràmetres de qualitat de l'aigua tractada, amb l'ampliació del bombament d'elevació, l'habilitació d'un pretractament compacte i la construcció de dos reactors biològics amb tecnologia SBR, entre d'altres.

A Viladecavalls hi ha dues plantes depurades més, la del sector oest, també gestionada per l'ACA i la del sector sud, que és de titularitat municipal.