Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:43 | 19/07/2024

La Diada de Sant Jordi a Viladecavalls aplega centenars de veïns a la plaça de la Masia de Can Turu

Durant tota la jornada, els vilacavallencs i les vilacavallenques van celebrar plegats la diada amb una àmplia proposta d’activitats per a tots els públics. El guanyador del Certamen Literari Pere Calders va ser Francesc Vilaprinyó i Albareda amb “La Mort del Cranc”

dijous 25 abril 2019

Les danses de Sant Jordi dels infants de l’Escola Rosella, que enguany es van traslladar a la plaça de la Masia de Can Turu, van encetar una jornada farcida de propostes culturals i de lleure on no van faltar les parades de roses i llibres, el ja consolidat espai d’escriptors i il·lustradors, o les exhibicions de danses del món, tallers infantils als voltants de la plaça, així com les actuacions dels alumnes de Vilasona de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, entre altres activitats.

A Can Trias, l'Escola Roc Blanc va celebrar la diada amb les tradicionals danses de Sant Jordi i el concurs literari, amb la novetat del ball de sardanes promogudes per pares i mares de l'escola. Podeu veure un tast en el següent vídeo:

El lliurament de premis del tradicional certamen literari Pere Calders es va dur a terme a les 18.00 hores, en el qual el Francesc Vilaprinyó i Albareda es va endur el primer premi amb “La Mort del Cranc”, seguit de “El fantasma del Roy Orbison” de l’Eva Pelegrí i Margelí, i “Serem quatre” de la Mónica Llamas Castillo. Pel que fa al concurs infantil “El meu conte preferit”, van rebre el reconeixement per la seva participació el Pep Garcia Fainé de P3, l’Alex Marín álvarez de P5, el Ferran Polanco Masegas i l’Oriol Soler Casas de 2n, l’Ivet Carretero Diaz de 3r, l’Ana Menor Felices de 4t, el David Fernández Miró de 5è i la Mireia Llobet Cadafalch de 6è.


En els darrers tres anys, l’Ajuntament de Viladecavalls ha apostat per dotar la celebració de Sant Jordi d’un nou format: més activitats, participació associativa, educativa i veïnal i un canvi d’ubicació, centralitzant els actes a la plaça de la Masia de Can Turu, des del 2017. Uns canvis valorats com a positius per la ciutadania, les entitats i l’ajuntament.

 

Galeria d'Imatges

certamen-literari-tercer-premi.jpg
certamen-literari-primer-premi.jpg
DSC_0493.JPG
DSC_0469.JPG