Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:09 | 23/07/2024

La família d'en Jaume Collado lliura un pessebre a l'Ajuntament

Ahir dimarts 13 de desembre, a les 19.00 hores, la família d'en Jaume Collado, antic tècnic d'Esports i veí de Viladecavalls, va lliurar un pessebre a l'Ajuntament en mostra d'agraïment per l'acte d'homenatge a la seva persona, dut a terme aquest passat estiu.

dimecres 14 desembre 2016

L'Acte d'homenatge es va realitzar el passat 9 de juliol, durant la Festa Major de la vila, a la Zona esportiva Municipal del Nucli Urbà. Durant la jornada es van jugar diversos partits de futbol entre els quals el del grup d'amics d'en Jaume i els veterans del RCD Espanyol. En finalitzar, va tenir lloc la descoberta d'una placa commemorativa, que va servir per completar l'acte de bateig de la instal·lació amb el nom de Camp de Futbol Jaume Collado i Llorach.

És per aquest motiu que les famílies Collado i Fernández han volgut representar el seu agraïment a l'Ajuntament en forma del lliurament del pessebre, realitzat per Carles Fernández, pessebrista i sogre d'en Jaume.

Des de la Corporació agraïm aquest gest de la família d'en Jaume i us convidem a observar tots els detalls d'aquest gran pessebre de prop, que restarà exposat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament durant les festes de Nadal.

Galeria d'Imatges

Lliurament pessebre Collado i Fernández
Pessebre de Carles Fernández