Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:52 | 23/07/2024

La Festa Major acull enguany una exposició conjunta de tres artistes locals

La Festa Major de Viladecavalls començarà dijous amb activitats diverses per a totes les edats. De l'àmbit cultural, destaquen les quatre exposicions que es trobaran exposades a la Sala Baixos de la Biblioteca Pere Calders.

dimarts 05 juliol 2016

Es tracta d'una gran exposició d'art on Isabel Raigal, diplomada en Belles Arts, el pintor abstracta Juan Molina i Ernesto Taus, ens mostren un recull de les seves obres.

La mostra es complementa amb una exposició sobre el Pacte d'Alcaldes i el paper dels municipis en les respostes al canvi climàtic, que cedeix la Diputació de Barcelona i que consta de 18 plafons en els quals es defineixen les polítiques i els compromisos de la Unió Europea en la lluita contra el canvi climàtic i expliquen el que és el Pacte d'Alcaldes.

La Festa Major de Viladecavalls ha estat sempre una manifestació de primer ordre de l'esperit lúdic i cultural del nostre municipi. Un any més l'Ajuntament reivindica aquesta realitat amb aquestes exposicions que es podran visitar les tardes de Festa Major, de 18 a 21 h.