Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:51 | 19/07/2024

La Festa Major d’Hivern de Viladecavalls escalfa motors

dilluns 10 novembre 2014

La Festivitat de Sant Martí a Viladecavalls ja escalfa motors. Aquest cap de setmana 15 i 16 de novembre, els carrers del municipi es vestiran de festa per segon any consecutiu amb motiu de Sant Martí a Viladecavalls Recuperem les tradicions. 

Aquest any, i després de l’èxit de participació que va rebre la primera edició amb una afluència de més de 1500 visitants, es pretén consolidar i entrar formar part de l’agenda de Fires i Cultura Popular de Catalunya.

En aquesta segona edició, l’Ajuntament ha programat al voltant d’una desena d’activitats pensades per a tots els públics, on l a música i les tradicions prendran protagonisme. S’han allargat els actes a tot el cap de setmana i s’inclouen moltes novetats com la presentació de “L’Olla Vallesana”, la gran gimcana “Jo sóc de poble” o el “Horsetown Music Festival” 

Podeu consultar la programació de totes les activitats a l’agenda mensual de novembre, la revista municipal Viladecavalls Informa – Tardor 2014, i al web promocional de la Festa de Sant Martí.