Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:04 | 17/07/2024

La Festa Major de Viladecavalls, a la Xarxa

La Festa Major de Viladecavalls és la celebració més destacada dins del calendari de festes i tradicions de la vila. Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris, treballen intensament per fer de la festa major, una festivitat adreçada a tots els públics, amb uns espais i equipaments municipals preparats i mantenir informada a la ciutadania de tots els detalls d'aquests dies de celebració.

dilluns 03 juliol 2017

L'Ajuntament de Viladecavalls compta, des del 2016, amb una web promocional (www.viladecavalls.online/festamajor) on els usuaris, des de qualsevol dispositiu, es poden informar a temps real de les novetats, avisos i altra informació relacionada amb la festa major. A més, durant la festivitat, en la pàgina oficial de Facebook, el canal de Twitter i a Instagram es reforcen les comunicacions perquè els  veïns i veïnes puguin participar de la festa també a les xarxes socials, afegint el hashtag #SomFestaMajor a les seves publicacions amb fotos, vídeos i escrits.

 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls us animem a fer ús dels canals de comunicació que us proposem i participar de la festa a la Xarxa compartint les vostres experiències, perquè tots som Festa Major.

 

www.viladecavalls.online/festamajor

#SomFestaMajor