Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:46 | 15/07/2024

La Festa Major de Viladecavalls compta per primera vegada amb un Punt Lila d'atenció a les agressions sexistes

Una de les novetats de la Festa Major de Viladecavalls 2019 és la instal·lació d'un Punt Lila per informar i assessorar la ciutadania en la prevenció de situacions de violència masclista o LGTBIfòbiques, així com atendre i acompanyar les possibles víctimes d'agressions sexistes perquè tothom pugui gaudir d'aquest dies festius amb seguretat, respecte i en llibertat.
Imatge Punt Lila Viladecavalls
Imatge Punt Lila Viladecavalls

dijous 04 juliol 2019

El Punt Lila estarà situat a la plaça de la Masia de Can  Turu, concretament a la baixada d'accés a L'Altell, i prestarà servei el divendres, dissabte i diumenge de festa major, en la qual dues tècniques contractades per l'ajuntament atendran els veïns i les veïnes que ho necessitin en horari de 23.30 a 3.30 h de la nit.

És la primera vegada que Viladecavalls compta amb la presència d'aquest servei durant els actes de Festa Major. Una iniciativa municipal que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la qual facilita la carpa del Punt Lila.

Impulsar polítiques d'igualtat de gènere de manera recurrent durant tot l'any i en especial durant actes de gran afluència al municipi és una de les línies estratègiques del nou Equip de Govern que aposta per implementar accions de prevenció, sensibilització i conscienciació que millorin el benestar de les persones que pateixen discriminació per motius de gènere o orientació sexual.