Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:14 | 25/07/2024

La Festa Major tindrà Punts Lila en els quatre espais d'actuacions

La Festa Major de Viladecavalls reprendrà les activitats presencials, donada la millora de les dades de la pandèmia i les respectives millores de les mesures sanitàries a mantenir. Per aquest motiu, l’Ajuntament tornarà a instal·lar les carpes de Punt Lila en els espais d’activitats.

dilluns 21 juny 2021

El Punt Lila és un punt d'informació i atenció a les agressions sexistes que es poden produir durant la celebració d’actes de gran afluència, així com informació o suport per qualsevol altra informació relacionada amb temes de gènere. Des de l’Ajuntament s’ha seguit apostant per la línia iniciada en anteriors Festes i ubicar Punts Lila, per tal de donar seguretat a les persones que assisteixin a les actuacions i acompanyar-les en cas de ser necessari donar assistència en aquest sentit. 

Les carpes estaran instal·lades el divendres 9 i dissabte 10 de juliol a la Plaça de la Masia de Can Turu, el diumenge 11 a la Zona esportiva Municipal de Can Trias  i el dilluns 12 al carrer Antoni Soler i Hospital, totes quatre en horari de 22.00 a 01.00 hores.