Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:32 | 22/07/2024

La Flama del Canigó a Viladecavalls

El dia 23 de juny la Flama del Canigó baixarà del cim i des del Coll d'Ares, es distribuirà arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes, una de les quals arribarà a Viladecavalls.

dimarts 14 juny 2016

L'arribada de la Flama del Canigó a Viladecavalls tornarà a ser enguany la protagonista de la revetlla de Sant Joan el pròxim dijous, 23 de juny, al vespre. La flama serà novament portada en relleus fins a la plaça de la Vila per atletes i veïns del municipi.

La Flama del Canigó és la festa d'encesa dels Focs de Sant Joan, símbol de la nostra identitat, una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans que té l'element del foc com a símbol preeminent.

La comitiva sortirà a les 19:30 h des de la zona esportiva de Can Trias i passarà per l'avinguda Barcelona, Pintor Greco, autovia de la Bauma, camí de l’Estació, Carrer Major, i finalitzarà a la plaça de la Vila cap a les, 20.30 h, on els portadors seran rebuts per les autoritats locals i es procedirà a l'encesa del peveter.

Vols portar la Flama del Canigó?

Les persones interessades a portar la Flama fins al municipi el pròxim 23 de juny cal inscriures a l'OAC o al correu esports@viladecavalls.cat,  indicant nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i talla de samarreta. Divendres 17 de juny a les 14h últim dia.