Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:06 | 19/07/2024

La Flama del Canigó a Viladecavalls

Malgrat l’actual situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, Viladecavalls encendrà un any més la Flama del Canigó, que gràcies a les mans de persones de tota Catalunya faran que la seva llum il·lumini els Països Catalans.

dimarts 23 juny 2020

Enguany, l'acte anirà en record d’aquells i aquelles que ja no hi són i pels que comencen de nou a caminar. Serà un acte simbòlic en el qual participaran representants de les entitats de corredors del municipi: Corredors de fons de Viladecavalls i Kames Kids, que recorreran el mateix itinerari de cada any amb la flama per acabar a les 20.00 hores a la plaça de la Vila i encendre el peveter que cremarà tota la nit de Sant Joan. Donat que l’acte ha de complir les mesures sanitàries de prevenció pel risc de contagi del coronavirus, no s’hi podrà afegir cap més corredor, ni de les entitats esmentades, ni a títol personal. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls animem la ciutadania a contemplar el pas de la Flama del Canigó pels carrers, des de les finestres i portals de casa.

Recorregut de la Flama del Canigó:

Sortida a les 19.30 hores, davant Zona Esportiva Municipal de Can Trias, Av. Barcelona, c. Pintor Murillo, C-55, entrada al poble per Can Corbera, Camí de l'estació, c. Sant Martí, c. Major, i aribada a les 20.00 hores a la plaça de la Vila.