Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:20 | 22/07/2024

La Gala de l'Esport de Viladecavalls tindrà continuïtat

Més de 300 persones es van reunir en el pavelló municipal per retre homenatge a l'esport local

dilluns 20 març 2017

La Gala de l'Esport de Viladecavalls, celebrada en el pavelló municipal la nit de dissabte, va aplegar més de 300 persones amb una resposta molt positiva tant per part dels assistents com pels homenatjats d'aquesta primera edició.

L'acte, presentat per Xavier Bonastre, redactor i conductor dels Esports de TV3, va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, el Sr. Pere Nogués, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Viladecavalls, el Sr. Josep Oriol Marcé i Puig, Subdirector General d’Activitats Esportives de la Generalitat de Catalunya, Sr. Dani Nart Juanés, President del Consell Esportiu del Vallès Occidental, Sr. Francesc Durán Madrid, Regidor de l’Ajuntament d’Ullastrell, Sr. Jacobo Domènech Valcarcel, Delegat al Vallès Occidental de la Federació Catalana de Fútbol, Sr. Joan Fa Busquets, President de la Federació Catalana de Bàsquet, Sr. Joan Cutrina Martí, Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, així com una representació majoritària del Consistori.

Durant el sopar, es van sortejar regals entre els assistents i en finalitzar es va donar pas al lliurament dels reconeixements a les entitats i esportistes de Viladecavalls per la seva tasca diària i el seu compromís amb les persones.

El municipi, és com un equip, s´enforteix amb propostes renovades, amb il·lusions i nous reptes. Un equip on cadascú juga el seu paper però en una lluita pels interessos comuns. Tots sóm importants i tots sóm necessaris

L'Alcaldessa, Cesca Berenguer, durant el parlament previ al reconeixement, també va dedicar unes paraules als familiars dels esportistes perquè el seu suport és vital per continuar fent créixer l'important teixit esportiu amb el qual compta Viladecavalls.

L'èxit de la gala garanteix futures edicions

En aquesta primera edició les entitats i esportistes van agrair en la seva totalitat aquesta iniciativa organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament que sumant la bona rebuda per part dels assistents possibiliten l'organització de futures edicions.

L'espectacle d'improvisació teatral, a càrrec de la companyia Planeta Impro, va cloure l'exitosa primera gala de l'Esport amb una actuació que va acomiadar la nit dibuixant somriures en el públic.

Des de l’Ajuntament volem agrair a totes les persones que han fet possible aquesta primera Gala de l’Esport i als patrocinadors Casa Gispert, Joieria Pere Berenguer, Restaurant Ristol, Pirineu Evasió i Base:BenitoSport.