Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:20 | 17/07/2024

La Generalitat de Catalunya autoritza la construcció d'una rotonda a la C-58 a l’alçada de ant Miquel de Guanteres.

La construcció de la rotonda serà provisional i el seu traçat es millorarà en els propers mesos

dimarts 30 juny 2020

L’Ajuntament de Viladecavalls veu concedida una petita part de les seves peticions al Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya reivindicades des de fa anys de forma insistent. Les peticions de les rotondes i altres millores relacionades amb el IV cinturó com són l’arranjament de les plataformes del carrer Pintor Greco han portat a l’Alcaldessa Cesca Berenguer, a viatjar a Madrid en diverses ocasions per lluitar per la finalització d’aquestes obres i minimitzar l’impacte ambiental i paisatgístic sobre Viladecavalls.

Des de l’Ajuntament es continuarà lluitant per aconseguir la finalització de les obres i els arranjaments dels espais de Viladecavalls afectats per aquesta infraestructura viària.

La Generalitat de Catalunya ha autoritzat al Ministeri de Foment la construcció d'una rotonda provisional sobre la carretera C-58, en l'encreuament de la Carretera de Sant Llorenç.

Les obres es correspondran amb l'execució d'una rotonda provisional sobre la via que connectarà la carretera de Sant Llorenç amb la C-58 i la B-120 i permetrà incorporar-se a la C-58 en sentit Terrassa.

Aquesta obra ha estat àmpliament reivindicada per l'Ajuntament de Viladecavalls, atès que suposa una millora substancial en la mobilitat de la xarxa viària del nostre municipi, en reduir considerablement el temps i distància recorreguda, sobretot pels veïns i veïnes de Sant Miquel de Guanteres i Can Trias, a més d’una millora de l'accessibilitat dels polígons industrials de Can Trias i Can Mir. Posteriorment, un cop el Ministeri de Foment hagi aprovat la modificació del Projecte de construcció de l'Autovia Orbital de Barcelona B-40, es duran a terme les obres definitives de construcció de la rotonda de Can Trias i la de Sant Miquel de Guanteres.

Les obres les autoritza la Generalitat de Catalunya, que és la titular de la via, i les ha de dur a terme el Ministeri de Foment. L’Ajuntament està pendent de rebre la comunicació de l’inici de l'execució de les obres que seran comunicades a la població tan bon punt es tingui coneixement de la data.