Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:29 | 17/07/2024

La marxa nòrdica, protagonista per partida doble

En els pròxims dies es programen dues activitats diferents al voltant d’aquesta modalitat d’activitat física

dilluns 18 setembre 2023

Al llarg dels darrers anys la marxa nòrdica, l’esport consistent a caminar amb l’impuls de bastons similars als de l’esquí, ha anat fent-se cada cop més popular. Com a mostra d’aquesta important acceptació aconseguida, aquests dies coincideixen al nostre municipi dues activitats que tenen aquesta modalitat d’activitat física com a protagonista.

La primera de les cites serà el 21 de setembre, amb l’EnMarxa’t, la proposta del CAP Can Trias-Ernest Lluch amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables entre la ciutadania. Les persones interessades estan convocades a les 8.30 h al Camp de Futbol Municipal Jaume Collado i Llorach on el Centre Excursionista oferirà una sessió d’iniciació. S’ha de portar roba d’esport i una motxilla o bossa amb l’esmorzar i aigua. Per a més informació podeu trucar al 937 33 68 88 o enviar un correu electrònic a uau.cantrias@mutuaterrassa.cat.

Posteriorment i al voltant de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat l’Ajuntament programa una activitat més amb la marxa nòrdica com a protagonista. En aquest cas, el Centre Excursionista realitzarà una master class el pròxim 24 de setembre a les 10 h també al Camp de Futbol Municipal Jaume Collado i Llorach. Posteriorment, es durà a terme un recorregut per l’entorn de la població. Les persones interessades poden inscriure’s a través del següent formulari.